Velkommen til OBOS Miniliga

Lørdag 11. november og søndag 12. november arrangerer Grei OBOS Miniliga i OBOS-hallen. Rundt 230 lag er påmeldt denne helgen. Guttene spiller lørdag og jentene søndag. På grunn av at svært mange guttelag er påmeldt, er noen få puljer flyttet til søndag, basert på tilbakemeldinger fra lagene. Guttene spiller da søndag morgen og formiddag, før jentene starter. Se kampoppsett for begge dager og banekart nederst i innlegget.

   

   • Kampene spilles på ni baner innendørs i OBOS-hallen (ca. 15 grader i hallen)

   • Alle lag spiller fem eller seks kamper

   • Kampene varer 9 minutter, med 3 minutters pause mellom kampene

   • Klasse «G6-1» betyr Gutter 6 år, pulje 1

  Det er ingen registrering av lagene ved ankomst, bare gå rett til banen.

  På grunn av begrenset plass på kunstgresset ber vi om at publikum i så stor grad som mulig benytter tribunene under kamp, så blir det plass til alle.

  Det er kafé i hallens vestibyle, med noen sitteplasser. I tillegg vil det være to utsalgssteder inne i hallen (se skilting og info). Alle utsalgssteder tar Vipps, i kafeen tar vi i tillegg kort og kontanter.

  NB! Vi minner om at OBOS Miniligaen ikke er en vanlig cup, men NFF Oslo sitt serietilbud til 6- og 7-åringer, og har dermed ingen premiering etter endt dag. Vi vet at det alltid blir skuffede barn dersom en slik beskjed kommer på slutten av dagen, så vi håper informasjon gis til alle deltakere på forhånd.

  Velkommen til oss og OBOS-hallen til helgen!

  Del innlegg

  Relaterte nyheter

  Forside

  Gull i Oslomesterskapet

  Vi gratulerer G19 med gull i årets Oslomesterskap. På veien til finalen ble Haslum, Ski, KFUM og Årvoll slått ut, og siste hinder før gullet

  Les mer