Granittveggen

OBOS-hallen er det største løftet for SF Grei i klubbens over hundre år lange historie. Dette er ikke bare den første fotballhallen i Groruddalen, men også den første i Oslo hvor barn og ungdom har hovedprioritet, og nå har DU muligheten til å bli en støttespiller til dette viktige arbeidet – gjennom Granittveggen!

Granittveggen finner du i hallens vestibyle – i Harrys Kafe. På veggen presenteres alle støttespillere gjennom et laminert folie, der både navn, bilder og logoer er tydelige.

Du kan bidra som privatperson med en enkeltdonasjon (Vipps) eller et månedlig bidrag. Bedrifter kan også bidra med et årlig beløp. 

Du velger selv hvilket navn som skal stå på veggen, enten det er fullt navn, kun fornavn eller etternavn eller annet ønsket navn. Bedrifter kan også få logo på veggen.

Trenger du mer info om veggen, ta kontakt med Stig på mob: 90781432 eller mail: bb-stig@online.no

Slik kan du støtte OBOS-hallen

PrivatpersonBedrift
Månedlig støtte (AvtaleGiro)Årlig støtte (AvtaleGiro)
Enkeltdonasjon – Vipps til 649008(Skriv i meldingen hvilket navn du ønsker på veggen)Enkeltdonasjon – Vipps til 649008(Skriv i meldingen hvilket navn du ønsker på veggen)
NB! For å få navnet sitt på Granittveggen kreves det en månedlig støtte på minimum 100 kroner eller et årlig beløp på minimum 1 200 kronerNB! For å få bedriftens navn/logo på Granittveggen kreves det et årlig støttebeløp på minimum 6 000 kroner.

Meny