Våre nye spillere

Gjennom vinteren har vi fått flere nye fjes på plass, og her kan du lese litt mer om hver enkelt. Vi ønsker alle nye spillere hjertelig velkommen til Grei!


Anna Lervik
Opprinnelig fra Ålesund-traktene, og fikk debuten sin i 1. divisjon som 16-åring tilbake i 2022, før turen gikk videre til Lyn inn mot forrige sesong. Etter å ha vært langtidsskadd og fått 2023-sesongen ødelagt, er vi veldig glade for å ha en skadefri og spilleklar Anna med på laget vårt i år. En ung og spennende venstreback som også kan bekle kantrollen. Har også flere kamper med flagget på brystet for J16-, J17- og J18-landslaget.


Emilie Lein
Nok et Lyn-tilskudd denne sesongen, etter å ha spilt der forrige høst, og kom da fra Rosenborg i sommerpausen. Opprinnelig fra Haugesund, men spilte flere år i Trondheim for Trondheims-Ørn, og da etter hvert Rosenborg, der hun også fikk mer enn 30 kamper i Toppserien. Nå er hun klar for spill i kongeblått. En offensiv midtbanespiller som også kan dekke flere roller.


Amanda Robinson
Harestua-jenta som tidlig begynte å pendle til Gjøvik for å få god nok matching (+), spilte også i Lyn sist sesong, og var en sentral spiller fra sin kantrolle og med sine syv nettkjenninger i 2. divisjon. Har vist i treningskampene denne våren at hun vil kunne skape problemer for mange backer i år, og samtidig levere bra med målpoeng for oss i år.


Maria Schjølberg
Skeid-jenta er også klar for oss i år. Etter flere år på Nordre Åsen, gikk turen til Lyn, før hun i fjor høst meldte overgang til Kolbotn og fikk spille både ungdoms- og seniorfotball der. En ung og lovende kant som også kan skape store utfordringer for motstanderen, gjennom sin enorme hurtighet.

Tilbake fra utlån/skade

Kersti Nüschen
Årvoll-jenta var på utlån til KFUM forrige sesong, men er nå tilbake og klar for årets sesong.

Christina Tsikalaki
Etter nesten 4,5 år siden forrige offisielle fotballkamp pga. skader, er Grei-jenta endelig klar igjen.

Hospitanter

Tuva Lindvik
Kaia Lundsten

Del innlegg

Relaterte nyheter

Forside

Bli kjent med A-lagene

Med mange nye spillere i stallene, kan det være vanskelig å holde oversikt over hvem som er hvem når man er på fotballkamp med våre

Les mer