Anlegg/arenaer

Grei kunstgress

Grei Kunstgress – Greibanen – er hovedanlegget til Grei Fotball, og har en fantastisk beliggenhet øverst på Rødtvet, rett ved marka. Her finner du også klubbhuset, ballbingen og Grei Fotballhall. Her spilles alle kamper på 7er, 9er og 11er, inkludert A-lag herrer i 4. divisjon og Grei Kvinner Elite i 1. divisjon. I juni 2016 ble det lagt nytt kunstgress på Greibanen. Parkeringsplass på området.

Adresse: Apalløkkveien 35, 0956 Oslo

Kalbakken kunstgress

På Kalbakken ligger to 11er-baner. Bane 1 fikk nytt kunstgress i 2016. Bane 2 ble bygget i 2018, med fullfinansiert undervarme. Bane 2 vil på vinterstid benyttes både av egne lag og lag fra andre klubber i Groruddalen. Banene brukes først og fremst til trening for barne- og ungdomslagene og som kamparena for 5er-lagene våre (8-10 år).

Parkeringsplass hos Meny/Rema 1000 på andre siden av veien, eller ved Nordtvet skole.

Adresse: Kalbakkveien 3, 0953 Oslo

Grei Fotballhall

Grei Fotballhall er en kunstgresshall med en banestørrelse på 60×40 meter. Banen kan deles i to eller fire, med skillevegger. Fotballhallen eies og drives av SF Grei. Informasjon om utleie finner du her

Adresse: Apalløkkveien 37, 0956 Oslo

Ballbingen

Ballbingen vår er plassert rett på oversiden av hovedanlegget til Grei, og er en 5’er-bane som kun disponeres til trening for barnelagene våre.

Adresse: Apalløkkveien 35, 0956 Oslo

Apalløkka idrettshall

Apalløkka idrettshall – Apalløkkahallen – består av to baner og er tilholdsstedet til våre innebandylag. De deler hallen med blant andre Ammerud Basket og Ammerud Håndball. Hallen ligger i tilknytning til Apalløkka ungdomsskole.

Adresse: Tjernveien 12, 0957 Oslo

Ammerud idrettshall

Ammerud idrettshall finner du på Ammerud skole. Her trener noen av innebandylagene våre. Hallen brukes også av NFF Oslo som arena for seriekamper i futsal.

Adresse: Ammerudveien 49, 0958 Oslo