Rekrutteringsdager

Barnas Greidag – fotball

Barnas Grei-dag er den store rekrutteringsdag for fotballen. Neste er søndag 22.08.21 på Greibanen, jentene skal komme kl. 11 og gutta kl. 13. Arrangementet varer i cirka en time. Informasjon/invitasjonsbrev vil bli sendt som ranselpost i løpet av første skoleuke hver høst. Men husk at alle er hjertelig velkommen, det er bare å komme. Dette er dagen man kan få prøve seg i fotball. Husk å gå i treningstøy og ha på jogge- eller fotballsko.

Kl. 11 kan alle jenter fra førskole til 4. klasse som har lyst å prøve fotball komme. Invitasjon går ut til Ammerud, Nordtvet, Rødtvet, Grorud, Svarttjern og Tiurleiken skole. Men husk at alle er hjertelig velkommen. Grei er en av de største jenteklubbene i Groruddalen.

Kl. 13 kan gutta komme. Invitasjonen går her til 1. klassinger som går på Ammerud, Nordtvet og Rødtvet skole, men barn som går siste året i barnehagen er også velkomne. Også her er alle hjertelig velkommen, man trenger ikke gå på de nevnte skolene for å spille i Grei.

Nytt i år er at vi kommer til å arrangere rekrutteringsdager fire ganger i året – rett før og rett etter sommerferien på Greibanen, og to ganger i løpet av vinteren i Grei Fotballhall. Mer info om dette kommer.

Rekruttering til innebandy