Barnas Grei-dag

Første søndag etter skolestart ønsker vi hvert år velkommen til Barnas Grei-dag. Dette har tradisjonelt vært fotballens rekrutteringsdag, men fra 2023 inviterer vi også til innebandy. 

Informasjon/invitasjonsbrev vil bli sendt som ranselpost i løpet av første skoleuke hver høst. Men husk at alle er hjertelig velkommen, det er bare å komme. Dette er dagen man kan få prøve seg i fotball eller innebandy. Husk å gå i treningstøy og ha på joggesko, fotballsko eller hallsko. Barna har en times treningsøkt, mens foresatte får informasjon om Grei og om oppstart av lag.

Invitasjon går ut til Ammerud, Nordtvet, Rødtvet og Grorud skoler, men vi ønsker også barn fra andre skoler velkommen.  

Fotball i OBOS-hallen

Kl. 11.00 – 12.30 er det opplegg for jenter som går i 1. – 4. klasse. Jenter som går siste året i barnehage er også velkomne. Grei er en av de største jentefotballklubbene i Groruddalen. 

Kl. 13.00 – 14.30 er opplegg for gutter som går i 1. klasse. Gutter som går siste året i barnehagen er også velkomne. Gutter som går i 2. klasse og oppover og som ønsker å starte med fotball, kan ta kontakt med lagleder på årgangen for mer informasjon – se her.

PÅMELDING TIL REKRUTTERINGSDAG FOTBALL 2023

Innebandy på Ammerud skole

Kl. 11.00 – 12.30 er det opplegg for gutter som går i 1. – 4. klasse. 

Kl. 13.00 – 14.30 er opplegg for jenter som går i 1. – 4. klasse. 

Det er ingen påmelding på innebandy, det er bare å møte opp.

Meny