Rekrutteringsdager

Barnas Greidag – fotball

Barnas Grei-dag er den store rekrutteringsdag for fotballen. Neste er søndag 28.08.22 på Greibanen, jentene skal komme kl. 11 og gutta kl. 13.

Informasjon/invitasjonsbrev vil bli sendt som ranselpost i løpet av første skoleuke hver høst. Men husk at alle er hjertelig velkommen, det er bare å komme. Dette er dagen man kan få prøve seg i fotball. Husk å gå i treningstøy og ha på jogge- eller fotballsko. Barna har en times treningsøkt, mens foresatte får informasjon om Grei og om oppstart av lag.

Kl. 11 kan alle jenter fra førskole til 4. klasse som har lyst å prøve fotball komme. Invitasjon går ut til Ammerud, Nordtvet, Rødtvet og Grorud skoler. Men husk at alle er hjertelig velkommen. Grei er en av de største jenteklubbene i Groruddalen.

Kl. 13 kan gutta komme. Invitasjonen går her til 1. klassinger som går på Ammerud, Nordtvet og Rødtvet skole, men barn som går siste året i barnehagen er også velkomne. Også her er alle hjertelig velkommen, man trenger ikke gå på de nevnte skolene for å spille i Grei.

Meny