Greimamma

#Greimamma er et lavterskeltilbud for mødrene i SF Grei som er støttet av Stiftelsen Dam.

Vi startet opp med turer i nærmiljøet våren 2021, og vil utvide med nye aktiviteter høsten 2021.

#Greimamma har nå tatt sommerferie, men følg med på denne siden og på @greimamma på Instagram for oppstart av aktiviteter over sommeren.

PS – søstre, bestemødre, tanter og svigerinner er også velkomne 🙂

Mer informasjon om #Greimamma

#Greimamma er et lavterskeltilbud for mødrene i klubben. Det drives aktiviteter av mødre for mødre. Vi er opptatt av at mødrene skal ta eierskap i prosjektet. Medvirkning har stor betydning for oss. Mødre vet hva de vil og ønsker. Her er alle velkomne. Vi ønsker at #Greimamma skal bli en møteplass på tvers av alder og bakgrunn.

#Greimmamma er et treårig prosjekt som er støttet økonomisk av Stiftelsen Dam. Støtten fra Stiftelsen Dam gjør at vi får et handlingsrom til å realisere våre ideer og tanker rundt prosjektet. Etter prosjektperioden har vi en sterk tro på at #Greimamma har blitt et naturlig møtepunkt og har kommet for å bli i klubben.

SF Grei er en breddeklubb, og er kjent for den store innsatsen av frivillige hvert år. Vi savner flere aktive mødre inn i klubben. Gjennom #Greimmamma har mødre en unik mulighet til å bli kjent med klubben, og til å på sikt ta ulike roller som styreverv, kampvert, aktivitetsleder. Målet er å skape trygghet og tilhørighet i egen klubb. Klubben hvor våre barn og unge bruker sin tid og energi, hver uke gjennom flere år.

Aktivitetene til #Greimamma

  • Ukentlige turer i nærmiljøet
  • Ukentlig trim med triminstruktør fra Landsforeningen for hjerte- og lungesyke
  • Temakvelder. Her ønsker vi innspill fra mødrene. Det kan være oppdragelse, grensesetting, hvordan bli en bedre forelder, sosiale medier for barn, mm. Vi har midler til å få inn foredragsholdere. Her er det bare å fyre løs med forslag.
  • Kurskvelder/-dager, som for eksempel førstehjelpskurs og aktivitetslederkurs. Kom med innspill!
  • Sosiale treff