Bestill utstyr

Fra 2024 skal medlemmer selv bestille utstyr som treningsgenser, treningsbukse og treningstrøye, og på denne siden finner du all informasjon du trenger for å bestille. Det er viktig at du leser all informasjonen før du bestiller. 

NB – drakt, inkludert shorts og strømper, får alle fortsatt fra klubben, men trenger dere ekstra shorts eller strømper kan dere bestille det selv. 

SF Grei har inngått en 4-årig utstyrsavtale med Nike og Unisport som forhandler. Klubben er nå en del av Unisport Grassroot Partner, som gir mange fordeler for både deg som medlem og for SF Grei.

Som medlem må du lage en Unisport FC brukerkonto og være logget inn for å handle SF Greis kolleksjon til rabatterte priser. Dette er gratis og gir deg tilgang til en rekke eksklusive tilbud.

Når du har registrert din bruker er det veldig viktig at du velger Sportsforeningen Grei som din klubb – se forklaring lenger ned. Handelen din hos Unisport vil gi økt kickback til klubben, også når du handler andre Nike-produkter enn klubbkolleksjonen. Handler du hos Unisport støtter du SF Grei!  

Innholdsfortegnelse

Medlemsfordeler

 • Klubbkolleksjon: 25 % rabatt. Gjelder alle Nike-produkter i klubbkolleksjonen. Husk å velge Sportsforeningen Grei som din klubb. Rabatten trekkes fra automatisk.             
 • Klubbrabatt: 10 %. Gjelder alle produkter hos Unisportstore som ikke allerede er satt ned i pris eller er i
  klubbkolleksjonen vår, både fra Nike og alle andre merker. Husk å skrive inn klubbrabattkoden. Mer informasjon i veiledningen nedenfor.
 • Spesialrabatt: 20-25%. Et par ganger i året vil du motta en spesialkode som varer i én uke og som gir ekstra rabatt på samme produkter som klubbrabatten, og skrives inn som rabattkode på samme måte
 • Muligheter til å vinne billetter til landskamper       
 • Norsk kundeservice til å svare på henvendelser 

Slik lager du en Unisport FC konto

 1. Gå til: www.unisportstore.no/account/login
 2. Skriv inn e-postadressen din
 3. Du får nå en kode på e-post, som du må taste inn
 4. Når du er logget inn må du velge «Min profil»
 5. Inne på profilen din velger du «Sportsforeningen Grei» som klubb/organisasjon
 6. Husk å lagre valget ditt
 
Dersom du allerede har en brukerkonto på Unisport, logger du inn på den og følger punkt 4-6.
 
Du finner mer detaljert informasjon og beskrivelse nedenfor.

Veiledning - pc/brett

Veiledning - mobil

Viktig informasjon før du bestiller

Velg riktig kategori

klubbkolleksjonen er delt inn i ulike kategorier, og det er viktig at du velger riktig kategori (se bildet nedenfor) før du bestiller slik at du er helt sikker på at får riktig versjon av treningsoverdel og shorts.
 • Alle jenter og kvinner i Grei Fotball må velge «Fotball kvinner» for å bestille riktig overdel (med Hafslund-logo) og shorts (mørkeblå)
 • Alle gutter og menn i Grei Fotball må velge «Fotball menn» for å bestille riktig overdel og shorts.                         
 • Alle medlemmer i Grei innebandy må velge «Innebandy» for å bestille riktig overdel og shorts.

Leveringstid og frakt

Forutsatt at varene er på lager og med mindre annet er beskrevet er leveringstiden følgende:

 • Varer uten trykk: 2-4 virkedager
 • Varer med trykk: 4-10 virkedager
 
For bestilling på 1000 kroner eller mer er det gratis frakt. For bestilling under 1000 kroner legges det til 99 kroner i frakt.