Utleie klubbhus

Klubbhuset i Apalløkkveien 35 på Rødtvet er tilgjengelig for utleie. Huset har en Storsal som kan dekkes til ca. 80 gjester og et kjøkken med komfyr, stekeovn, oppvaskmaskin og diverse kjøkkenutstyr .

Greihuset leies ut til:

Bryllup, barnedåp, konfirmasjon, årsmarkeringer og til arrangementer i lokalsamfunnet vårt som skaper aktiviteter for barn og ungdom, slik som lag/organisasjoner og skoler og til våre samarbeidspartnere.

Greihuset kan leies på følgende tidspunkt (se også enkelte unntak):

• Mandag/onsdag fra kl. 18.00 – 22.00 (unntak: juni, 2. og 3. uke i august, november og desember)
  • Fredag/lørdag fra kl. 11.00 – 02.00 (unntak: siste helg i juni, to siste helger i august og helgene i desember)
  • Søndag fra kl. 09.00 – 00.00 (unntak: siste helg i juni, to siste helger i august og helgene i desember)

Utleiepriser:

• Mandag/onsdag: kr. 1000 ,-
  • Fredag: kr. 3600 ,-
  • Lørdag: kr. 3600 ,-
  • Søndag: kr. 2800 ,-
  • Fredag + lørdag / lørdag + søndag: kr. 4800 ,-
  • Helg (fredag-søndag): kr. 6000 ,-
  • Leie av servise: 500 kr depositum (knust/manglende servise må erstattes)

Dersom du er interessert i å leie huset, ta kontakt:
Stig Brekke

Mob: 90781432

Mail: bb-stig@online.no

Har dere ønsker om å se lokalene kan det gjøres avtale om dette. For utleie internt i foreningen, kontakt post@grei.no.