TINE Jentefotballskole 2021

For fjerde år på rad inviterer vi til Jentefotballskolen, og ønsker alle jenter i Groruddalen hjertelig velkommen!

Fotballskolen arrangeres i uke 31 og pågår mandag – fredag (2. – 6. august)

PÅMELDING

Dagen begynner kl. 09.00, der vi har opprop og organiserer oss i treningsgrupper. Deretter starter treningsøkta sammen med trener, og man kommer alltid på gruppe med andre man kjenner. Det vil også være mulig for de som ønsker å delta på en egen keepergruppe. Midt på dagen har vi lunsj, der deltakerne hver dag får en Litago, og kiosken holder oppe og tilbyr ulike sunne varianter med mat og drikke, i tillegg til is. Hver dag vil det også bli ulike leker og konkurranser. Trenerne er eldre spillere og trenere i Grei Fotball.

Alle gjeldende smitteverntiltak vil være på plass mens fotballskolen pågår, slik at vi sikrer en trygg og god gjennomføring for alle deltakerne våre.

Alle deltakere får en t-skjorte og fotballsekk første dag, og en egen fotball etter endt uke.

Hver dag holder vi på til kl. 15, med mulighet for heldagsplass for de som ønsker dette (kl. 08.00 – 16.00). Fredag går vår tradisjonsrike fotballturnering av stabelen, der vi deler inn i lag og spiller med og mot hverandre.

Påmeldingsavgift:

100 kr (300 kr for heldagsplass)

Avgiftene vil i tillegg ha et transaksjonsgebyr på rundt 5%.

Del innlegg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Relaterte nyheter

Forside

OBOS ny hovedsponsor for Grei

PRESSEMELDING Ny fotballsatsing i Groruddalen: OBOS-hallen er klar       OBOS og SF Grei skal samarbeide tett i utviklingen av den nye fotballhallen og andre aktiviteter

Les mer