TINE Groruddalen Fotballskole 2021

Tradisjonen tro arrangerer vi fotballskoler både første og siste uke av sommerferien. Påmeldingen er åpen for alle gutter og jenter fra 6-12 år, inkl. 7. klasse.

Både i uke 25 og 32 blir det fotballskoler på Grei denne sommeren!

Fotballskolene varer fra mandag til fredag, der hver dag blant annet inneholder treningsøkt, konkurranser, lek og annet gøy. Hver dag holder vi på fra kl. 09.00 – 15.00, totalt 30 timer i løpet av uka. De yngste får i tillegg tilbud om heldagsplass (08.00 – 16.00).

PÅMELDING

Fredag har vi normalt vår tradisjonsrike fotballturnering, og det er også planen i år, forutsatt at smittevernreglene tillater det på dette tidspunktet.

Deltakerne fordeles på grupper etter alder, skole, venner etc., og har faste trenere som følger dem gjennom uka. Det vil også være en egen keepergruppe for de som ønsker dette. Trenerne er ungdomsspillere- og/eller trenere i Grei Fotball.

Det serveres Litago i lunsjen til alle deltakere, og kiosken vil være åpen i samme periode og tilby ulike varianter av mat og drikke.

Alle gjeldende smitteverntiltak vil være på plass mens fotballskolen pågår, slik at vi sikrer en trygg og god gjennomføring for alle deltakerne våre.

Del innlegg

Relaterte nyheter