OBOS-hallen åpner opp igjen

I henhold til nye restriksjoner kan vi nå åpne opp for treninger for voksne. Vi åpner også opp for vinterseriekamper og andre treningskamper for barn og unge.

Her er det reglene som må følges i henhold til smittevern:

  • Anbefalt gruppestørrelse innendørs skal være omtrent 20 personer eller etter klasse/kohort for alle. For voksne innendørs er det anbefalt at de holder 1 meters avstand. Ved intensiv trening bør det tilrettelegges for 2 meters avstand. Det er det enkelte lag/gruppe sitt ansvar å følge disse reglene.
  • Bare de som trener, skal trene eller har trent får lov å oppholde seg i hallen. Samme gjelder de som skal spille kamper. Vi anbefaler at foresatte og andre voksne som ikke er trenere/lagledere begrenser sitt besøk i hallen. Merk at vi bare har lov til å ha maks 30 stk. «ikke»-spillere i hallen når det arrangeres kamper.   
  • Vi oppfordrer voksne tilskuere som ser på trening til å benytte munnbind, dersom det ikke er mulig å holde tilstrekkelig avstand. Dette gjelder også i gangen.
  • Hovedinngangen i hallen brukes på vei inn, mens nødutgangen på kortsiden brukes på vei ut. Trener/lagleder sørger for å stenge nødutgangsdøra når sine spillere har kommet seg ut.
  • Garderober holdes stengt.
  • Nye lag som skal trene sørger for å sette seg/tingene sine et sted i hallen der det ikke er andre, slik at man ikke setter seg tett på en annen gruppe. Dette gjelder også tilskuere. På den måten får vi spredt alle som er i hallen på en best mulig måte
  • Vi anbefaler at alle lag/grupper slutter 5-10 minutter før man skal slutte å trene, slik at det ikke blir for mye oppsamlinger mellom de ulike treningsgrupper.

Ta kontakt med ansvarlig Stig Brekke dersom dere har spørsmål rundt dette, han kan nåes på mob: 90781432

Del innlegg

Relaterte nyheter

Forside

Bli kjent med A-lagene

Med mange nye spillere i stallene, kan det være vanskelig å holde oversikt over hvem som er hvem når man er på fotballkamp med våre

Les mer