Hafslund ny hovedsamarbeidspartner for kvinnefotballen i Grei

PRESSEMELDING

Hafslund og SF Grei vil sammen styrke jentefotballen i Groruddalen

Hafslund og SF Grei har inngått samarbeidsavtale om utvikling av klubbens jentesatsing i fotball og jentefotballen i Groruddalen. Avtalen går over tre år.

– Hafslund ønsker å være en aktiv støttespiller for klubben og spesielt for jente- og kvinnefotballen i Groruddalen. Hafslund støtter lag og foreninger som skaper gode opplevelser for barn og ungdom, i områder der vi driver vår virksomhet. SF Greis visjon er å være et kraftsenter for utvikling av jente- og kvinnefotballen i Groruddalen. Det ønsker Hafslund å støtte opp om, sier konserndirektør Elise Horn.

– Vi er utrolig stolte og takknemlige over å ha fått en samarbeidspartner som Hafslund med på laget. Det vil hjelpe oss til videre satsing på de unge og ikke minst rekruttering og satsing på jente- og kvinnefotball – fra de yngste og opp til toppfotball. Målet er at jenter blir lengre i fotballen og at flere tar steget opp til toppnivå, sier styreleder i SF Grei, Asgeir Moripen.

Hafslund er et energi- og infrastrukturkonsern bestående av tre selskaper som alle jobber for en verden i balanse, med fornybart. Selskapene Hafslund Eco Vannkraft, Hafslund Oslo Celsio og Hafslund Vekst har til sammen ca. 700 ansatte.

SF Grei tilbyr aktiviteter for mer enn tusen barn, ungdommer og voksne i fotball og innebandy. Klubben har 50 fotballag i alle aldersklasser, jevnt fordelt på jenter og gutter. SF Grei har som mål å være Groruddalens ledende breddeklubb i fotball for både jenter og gutter, der alle skal ha lik mulighet til å delta.

Kontaktperson Hafslund AS: Elise Horn, konserndirektør, mobil 962 39 099

Kontaktperson SF Grei: Asgeir Moripen, styreleder, mobil 93251402

Del innlegg

Relaterte nyheter

GreiKvinner

Klare for seriestart

Mer enn fem måneder etter siste serierunde og det knepne nedrykket i fjor, er damene våre denne helgen klare for endelig å komme i gang

Les mer