Første treningsuke etter ferien unnagjort

Grei kvinnene var endelig tilbake på feltet mandag 31. juli etter fire uker sommerferie. Sesongen er litt over halvspilt, og Grei kvinnene går inn i en viktig kamp periode med fem gjenstående kamper i grunnspillet før sluttspillet begynner. Grei kvinnene ligger for øyeblikket på en 9. plass, men er klare for å ta fatt på en viktig høstsesong.

Deilig å være tilbake

Det har vært en lang sommerferie uten fellestreninger og kamper, noe som to av kapteinene Amalie Kragset og «Tince» Karstensen så frem til å starte med igjen.

– Det er veldig deilig å være tilbake på feltet! Skikkelig hyggelig å se alle igjen, jeg har savnet alle sammen. Godt å få kroppen ordentlig i gang igjen etter et lengre avbrekk, personlig syntes jeg det er mye morsommere å trene med jentene fremfor å trene alene. Så jeg gleder meg til treningene fremover, sier «Tince».

Amalie så også frem til oppstart av treninger igjen etter å ha blant annet feriert i Italia.

– Veldig godt å være tilbake med gjengen. Jeg har jo vært litt her og der, men mest hjemme på Sunnmøre, Italia og hytta i Grimstad! Det har vært en lang ferie, og selv om jeg har fått trent godt med gjengen hjemme så har jeg savnet Grei-familien, sier Amalie.

«Tince» Karstensen under en tidligere seriekamp mot Fyllingsdalen
Photo: Marius Simensen / Bildbyrån
Tanker om høstsesongen

Til tross for noen skuffende resultater i kampene før sommerferien er Grei kvinnene optimistiske og klare for å høste inn poeng utover høsten.

– Jeg ser veldig frem i mot høstsesongen! Det er ikke å legge skjul på at vi gjerne skulle hatt flere poeng hittil, men jeg er veldig motivert til å klatre høyere på tabellen og synes det er noe vi virkelig er kapable til. Det er massevis av poeng å hente før sluttspillet, og jeg tror det kommer til å bli kjempe spennende! Håper jentene også er like motiverte til å gå inn i en veldig viktig del av sesongen, forteller «Tince».

Amalie er også positiv, og setter klare mål foran høstsesongen.

– Høstsesongen blir veldig spennende. Vi har god kontinuitet i gruppen nå og jeg tror vi kan utfordre de fleste lag om poeng. Målet er selvsagt først og fremst å stå i en ekstremt jevn divisjon, samtidig som vi skal kjempe for gode resultater og prestasjoner i alle kamper, sier Amalie.

Amalie Kragset i en tidligere seriekamp mot Fyllingsdalen.
Photo: Marius Simensen / Bildbyrån
Ny seriestruktur

Foran årets sesong ble det satt på plass en ny seriestruktur for 1. divisjon. Etter endt grunnspill (18 runder), vil divisjonen bli delt i to sluttspill med topp fire og de regjerende seks lagene. Topp fire kommer til å spille dobbel serie mens de regjerende seks spiller enkel serie. Vinneren av sluttspillet topp fire rykker opp til Toppserien. Nummer to spiller kvalifisering mot nummer 9 i Toppserien. I sluttspillet om nedrykk kommer nummer 9 og 10 til å rykke ned til 2.divisjon.

Første seriekamp etter sommerferien er allerede om drøye to uker. Da tar vi i mot sunnmøringene fra AaFK Fortuna søndag 20. august kl. 15:00 på Greibanen.

Del innlegg

Relaterte nyheter