Familiedag på Grei

Søndag 18. juni inviterer vi alle i nærmiljøet til familiedag på Grei. Det blir morsomme aktiviteter for små og store, og vi tar hele anlegget i bruk: Lynsjakkturnering på benkene utenfor OBOS-hallen, fotballgolf ved og på Greibanen og inne i hallen, innebandy i hallen og FIFA -turnering i klubbhuset (påmelding nedenfor). Les mer om aktivitetene nedenfor. 

Harrys Kafe holder selvfølgelig åpent – vi kan friste med blant annet slush, is og vafler. 

Vi håper mange tar turen opp til Grei denne dagen – velkommen!

Vi gjentar suksessen fra i fjor – og nå kan du til og med konkurrere mot en nybakt verdensmester i footgolf! Fotballgolf er en morsom aktivitet som passer for alle, om du er gammel eller ung, i god eller dårlig form, har mye eller ingen erfaring med fotballgolf eller fotball. Du trenger bare å stille med fotballsko eller joggesko – vi stiller med ball og fotballgolfbane! Dette blir gøy!

For de som ikke vet hva fotballgolf er, så spilles det i prinsippet etter samme regler som i golf. Ballen sparkes fra et utspillsted, og mot et hull. Hullet i fotballgolf kan være alt fra å treffe oppi en bøtte/kasse, til at ballen ligger rolig innenfor et oppmerket område. Ballen må ligge rolig etter hvert spark, og så teller man antall spark man bruker fra utspill til at ballen er i hullet. Utspillsteder kan variere, slik at for eksempel en på 7 år starter nærmere hullet enn en på 15 år osv.

Banen vi setter opp vil både gå ute på Greibanen og noe inne i OBOS-hallen, da med forskjellig type hinder og forskjellige type hull. Alt under kyndig ledelse av Jan Aksel Odden, president i Footgolf Norge (og sportslig leder i SF Grei) og ikke minst verdensmester i footgolf. 

Det tar ca. 30-45 min å komme seg gjennom banen, så du bør møte opp senest kl. 14.15.

Del innlegg

Relaterte nyheter