Familiedag med fotballgolf

Som en del av Groruduka inviterer SF Grei alle i nærområdet til å prøve fotballgolf på Greibanen og i OBOS-hallen 19. juni mellom kl. 12 og 15!

Fotballgolf er en morsom aktivitet som passer for alle, om du er gammel eller ung, i god eller dårlig form, har mye eller ingen erfaring med fotballgolf eller fotball. Du trenger bare å stille med fotballsko eller joggesko – vi stiller med ball og fotballgolfbane! Dette blir gøy!

For de som ikke vet hva fotballgolf er, gir vi her en kort innføring: Fotballgolf spilles i prinsippet etter samme regler som i golf. Ballen sparkes fra et utspillsted, og mot et hull. Hullet i fotballgolf kan være alt fra å treffe oppi en bøtte/kasse, til at ballen ligger rolig innenfor et oppmerket område. Ballen må ligge rolig etter hvert spark, og så teller man antall spark man bruker fra utspill til at ballen er i hullet. Utspillsteder kan variere, slik at for eksempel en på 7 år starter nærmere hullet enn en på 15 år osv.

I utgangspunktet går 4 og 4 spillere sammen (som kalles flight), men på familiedagen vil vi gjøre det fleksibelt med alt fra 2 til 5 i samme flight. Det er også forskjellige spillformer, der utgangspunktet er en og en med individuell score, men det er også mulig med lagkonkurranser der score legges sammen eller spillerne samarbeider om en eller flere baller osv.

Banen vi setter opp vil både gå ute på Greibanen og noe inne i OBOS-hallen, da med forskjellig type hinder og forskjellige type hull. Alt under kyndig ledelse av Jan Aksel Odden, president i Footgolf Norge (og sportslig leder i SF Grei).

Vi håper å se mange på Grei denne søndagen. Harrys Kafe i OBOS-hallen vil være åpen med salg av kaffe, vafler, slush, is og mye mer.

Del innlegg

Relaterte nyheter