Bli med og utvikle Grei!

SF Grei er i en veldig utvikling. Den nye OBOS-hallen har blitt et veiskille for klubben. Nå har vi også fått ekstra midler fra OBOS slik at vi kan utvide åpningstiden for Åpen hall.

Vi har godt etablerte dame- og herrelag i fotball. Det gror også godt i yngre rekker, fra rundt 700 medlemmer før Covid er det nå rundt 850 medlemmer i Grei Fotball.

Innebandy-damene tok nok et gull i NM, og i desember var fem av spillerne i landslagstroppen under VM i Singapore. I fjor ble det også gull i Plankecup for flere yngre lag, og det er god rekruttering i innebandygruppa.

Du kan nå bli med og bestemme retningen for vår fantastiske klubb. I mars/april 2024 vil det bli holdt årsmøte i SF Grei. Da er det valg til hovedstyret i klubben. Hovedstyret tar alle sentrale beslutninger i klubben knyttet til økonomi, strategi, ansettelser mm.

Det høres veldig krevende ut, tenker du kanskje? Man må vel være både jurist og økonom i tillegg til ekspert på fotball eller innebandy! NEI! Den viktigste egenskapen for å sitte i hovedstyret til Grei er et stort engasjement for fritidstilbudet til barn og unge i vår del av byen.

Nedenfor finner du lenke til Nominasjonsskjema. Du kan nominere deg selv eller noen andre du mener vil gjøre en god innsats for Grei. Frist er 25. januar.

Del innlegg

Relaterte nyheter

Forside

Bli kjent med A-lagene

Med mange nye spillere i stallene, kan det være vanskelig å holde oversikt over hvem som er hvem når man er på fotballkamp med våre

Les mer