Stang ut i serieåpningen

Etter en lang vinter, som vi senest i går og i natt kunne registrere at ikke har noen planer om å slippe helt taket enda, var det endelig klart for seriestart i comebacket i 1. divisjon. Vær og baneforhold gjorde at kampen ble spilt på Strømmen Stadion, en bane vi har hatt flere treningskamper på de siste ukene.

Etter mye sykdom og skader gjennom vinteren, var de aller fleste nå klare for kamp, men fortsatt mangler enkelte sentrale spiller. Dessverre pådro også Amalie Kragset seg en liten hjernerystelse i generalprøven sist uke mot AaFK, og dermed var det Emma som skulle vokte buret denne gangen. Riktignok med en rutinert reservekeeper på benken. Les mer om det her.

Dagens lag:
Emma
Thale, Savannah, Tina, Thea
Hedda, Tince (Silje fra 45.), Kamilla
Amalie T (Ari fra 83.)
Celina, Julie (Amanda fra 72.)

Klepp starter friskest, og får en tidlig scoring etter dødball. Vi slår tilbake og tar mer og mer over banespillet, og får en gedigen sjanse når Celina blir spilt igjennom alene med keeper. Dessverre sitter ikke avslutningen denne gangen. Vi fortsetter å trykke på, men det mangler på kvaliteten i de siste avgjørende øyeblikkene, og Klepp er sterke i duellspillet på midtstopperplass.

Andreomgang starter med et bra trykk fra oss, men etter ti minutter med det som nærmest var spill mot ett mål, får de grønne satt sitt andre for dagen. Målet kommer ut av ingenting, i form av et heldig innlegg som daler ned i lengste over Emma.

Kampen ender 0-2. Totaltsett en ganske jevnspilt kamp som kunne vippet begge veier, men i dag er motstanderen mer effektive enn oss. Vi gratulerer Klepp med seieren og ønsker de lykke til videre i sesongen.

Nå retter vi fokuset mot en god treningsuke før det er klart for lokaloppgjør mot ØHIL på Hoslebanen førstkommende lørdag kl. 15.

Del innlegg

Relaterte nyheter

Forside

Gull i Oslomesterskapet

Vi gratulerer G19 med gull i årets Oslomesterskap. På veien til finalen ble Haslum, Ski, KFUM og Årvoll slått ut, og siste hinder før gullet

Les mer