Sesongens første 3-poenger!

Lørdagens hjemmekamp ble til slutt målrik når vi tok imot Fyllingsdalen på solfylte Greibanen. Fyllingsdalen, sammen med oss, vant begge sine kvalifiseringsgrupper i fjor høst og rykket opp til 1.divisjon før denne sesongen. Fyllingsdalen har hatt en bra start på årets sesong med to seire, men klarte ikke å hamle opp mot Greis kvinner i helgens kamp og måtte dermed dra hjem til Bergen med 0 poeng i bagasjen.

Pangstart

Oppgjøret startet med et smell når gjestene tidlig fikk fyrt av to skudd i metallet. Men kvinnene våre holdt unna og fikk senere kjempet seg til en straffe i vår favør. Det ble dessverre straffebom, men Grei tok mer og mer kontroll over kampen og burde ha ledet med et mål. Sånn ble det ikke, og begge lag gikk til pause med null mål i nettet.

Kamilla Nygård i aksjon under lørdagens hjemmekamp mot Fyllingsdalen.

Målrik andre omgang

Etter en målløs første omgang, var kvinnene våre sultne på mål og seier! Etter 52 minutter blir Celina Smith spilt gjennom alene med keeper, men velger å sende ballen til medspiss Julie Solskjær som rolig kunne trille inn ballen i åpent mål.

Etter 64 spilte minutter varter hjemmelaget opp med et nydelig kombinasjonsspill. Hedda Hansen kombinerer fint med Thale Listerud etter en fantastisk gjennombruddspasning. Listerud serverer en 45 graders pasning til Smith som banker inn 2-0 for hjemmelaget. Nydelig angrep!

To mål var ikke nok for hjemmelaget! Med 15 minutter igjen på klokka sender Karstensen en presis corner på bakre stolpe til Amalie Taraldsen som får en tå på den og dreper kampen på stillingen 3-0. Dette er Taraldsens andre mål for sesongen.

Celina Smith jubler over mål med medspiller Kamilla Nygård.

Deilig seier

Hovedtrener Jan Aksel Odden var storfornøyd etter lørdagens seier hvor laget har fin kontroll og dominerer andre omgangen.

– Dette er mentalt sterkt av jentene, med tanke på at vi har tapt poeng i sluttminuttene de foregående kampene. Ballbesittelse, kontroll bakover og meget gode og giftige angrep. Kunne fort ha blitt 1-2 scoringer til i denne kampen. Deilig seier og 3 poeng!

Forsvarsbauta Hedda Øvestad kjenner også på gleden av å vinne sesongens første kamp.

– Vi styrer mesteparten av spillet, og spiller veldig fin fotball. Har mange målsjanser, og scorer tre fine mål! Veldig deilig å endelig ta 3 poeng, sier Øvestad.

Stor jubel for kvinnenes første seier i årets sesong.

Neste hjemmekamp er sesongens KRONEKAMP lørdag 6.mai kl. 13:00 mot Kolbotn. Da er det gratis inngang for alle tilskuere og du kan også bli med å bidra med et kronebeløp per tilskuer som kommer på kamp. Mer info på vår nettside.

Men først skal kvinnene en tur til Ålesund! På lørdag 29. april kl. 18:00 er motstander AaFK på Color Line Stadion. Du kan enten ta turen til Ålesund eller så kan du se kampen på TV 2 play.