Seier i serieåpningen!

Grei 2 vant 1-0 hjemme mot Lokomotiv Oslo 3, og sikret seg med det en pangstart på sesongen. Les mer om kampen her.

Grei 2 vant 1-0 hjemme mot Lokomotiv Oslo 3, og sikret seg med det en pangstart på sesongen. Les mer om kampen her.

Fredag 1. april var det duket for serieåpningen for Grei 2, og det nyetablerte laget vårt i 8. div tok med seg alle poengene. Spillende trener/manager Aleks hadde valgt å vrake seg selv i forkant av kampen, og styrte laget med jernhånd fra sidelinja, assistert av Daniel. Laget som startet så slik ut i en 4-4-2:

                    Tor Bjørn

Thomas - Øystein (C) - Tom - Patrick

Haakon - Eren - Sønstevold - Holmvik

              Kenneth - Marius

Benken: Armin, Aleks, Adam og Anders

Motstanderen viser fra starten av kampen at de også var et habilt fotballag, og vi forstår fort at dette kommer til å bli en tøff kamp. Vi klarer tidvis å finne roen til å trille ball, og da innehar laget et balltempo som de på motsatt halvdel ikke klarer å henge med på, og vi finner rom deretter.

Vi skaper flere gode sjanser i førsteomgang, samtidig som Lokomotiv Oslo har et par halvfarligheter. Det meste ryddes unna av det som så ut som en nærmest ustoppelig backrekke denne kvelden, eller av vår eminente keeper (2. keeper eller kanskje 3./4. keeper?), Tor Bjørn, som for kvelden både var hentet opp fra junioravdelingen og omskolert fra sin vante plass som spiss. Sammen med Adam var disse to de eneste som holdt junioralder og som dermed gjorde sitt for å dra snittalderen ned.

Scoringen kommer noen minutter før pause, etter at Kenneth er råest i boksen og stanger ballen i mål på dødball. Vi går til pause med ledelse 1-0.

Andreomgang inneholder mye av det samme som første, selv om kvaliteten på spillet vårt varierer noe mer og tempoet daler sammenlignet med førsteomgangen. Mye småslitasje og variabel fysisk form gjør at det stadig må byttes og rokeres på laget, og Lokomotiv kommer mer med i siste halvdel av omgangen. Likevel rir vi presset av og vinner fullt fortjent i serieåpningen. 

Uttellingen på angrepsspillet var ikke god nok, men når laget får spilt seg mer inn vil dette også løsne enda mer. I tillegg ender vi opp som eneste lag som ikke har sluppet inn baklengsmål etter 1. serierunde.

Vi må i tillegg takke alle tilskuerne som fant veien til Linderud kunstgress denne kvelden, et sted mellom 20 og 30 tilskuere.

Dagens Greigutt var det tøff kamp om denne kvelden, men undertegnede påberoper seg retten til å velge én (selv om det kanskje blir ramaskrik), og utnevner lagets (og antakelig banens) eldste spiller, Thomas, til dagens Greigutt. God kontroll som HB og gjør få feil, om noen, i løpet av 90 min. Gratulerer!

Neste kamp er lørdag 9. april kl. 18.15 på Ekeberg kunstgress. Da står Fremad Famagusta 2 på motsatt halvdel, men om de kan matche vårt lag er heller usikkert.

 

Treningstider:

Onsdag kl. 18.45 Kalbakken

Kampdag:

Fredag

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift