Grei Ungdomscup 6.-7. april

For første gang arrangeres det en egen fotballturnering for gutter og jenter mellom 13 og 16 år. Den går av stabelen 6.-7. april, og spilles på alle de tre kunstgressbanene våre. Påmelding og mer info finnes her.

Jubileumsboka

I anledning klubbens 100 år vil det bli utgitt en jubileumsbok, en bok som tar for seg klubbens siste 50 år. For 500 kr får du nå et eksemplar av boka, i tillegg til navnet ditt trykket på de første sidene. Les mer.

Grei Fotballhall

Det siste året har anleggsgruppa vår arbeidet målrettet med prosjektet om fotballhall på grusbanen.

Sesongoppkjøringen er i gang!

Etter en lang og god ferie siden sesongslutt, startet A-laget denne uka sin oppkjøring mot årets sesong i Norsk Tipping-ligaen.

Sponsorbrød hos Rema Ammerud og Kalbakken

Siden våren 2017 har man kunnet få tak i Sponsorbrød hos våre to lokale Rema 1000-butikker. For hvert kjøpte brød går litt tilbake til SF Grei.

Grei Fotball: Pantelappavtalen

Grei Fotball har et samarbeid med Meny Kalbakken og Rema Ammerud, der du kan støtte klubben ved å legge kvitteringen din i postkassa vår. Du finner postkassa ved siden av panteautomaten i begge butikkene. Takk for din støtte!

Kalbakken 2 er herved åpnet!

Lørdag 15. september var det storslått åpning av den nye kunstgressbanen på Kalbakken.

Sami forlenger med Grei

Grei Fotball og hovedtrener for herrelaget, Sami Sakka, har kommet til enighet om forlengelse av nåværende kontrakt.

GREI INNEBANDY TRENGER FLERE SPILLERE

Vi trener i Apaløkka mandager, onsdager og fredager. Vi ønsker alle som vil prøve innebandy på en av våre treninger. Møt opp i hallen eller ta kontakt på innebandy@grei.no

TRENINGSTIDER SESONGEN 2018/2019

Denne sesongen har vi kun fått treningstider i Apaløkka. Vi har treninger mandager, onsdager og fredager. Les videre for å se de ulike lags treningstider.

Besøk våre lagsider

Treningstider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift