SF Grei

Våre anlegg

Våre anlegg

Grei Fotball disponerer en rekke ulike trenings- og kamparenaer for å dekke opp behovene som eksisterer i en stor klubb. Dette innebærer følgende anlegg:

Grei kunstgress

Hovedanlegget vårt, med fantastisk beliggenhet øverst på Rødtvet, rett ved marka. Her spilles alle kamper på 7er, 9er og 11er, deriblant A-laget i 3. divisjon og Grei Kvinner Elite i 1. divisjon. Resten av tiden er prioritert til trening for de samme lagene, samt de eldste barnelagene. I helgene disponerer også de yngre lagene banen. I juni 2016 ble det lagt nytt kunstgress på "Greibanen", og tilbyr nå topp trenings- og kampforhold. Parkeringsplass på området.

Adresse: Apalløkkvn 29, 0965 OSLO

 

Kalbakken kunstgress (1 og 2)

To 11er-baner med beliggenhet midt på Kalbakken. Bane 1 fikk nytt kunstgress i 2016, og har vinterdrift. Bane 2 ble bygget i 2018, med fullfinansiert undervarme. Bane 2 vil på vinterstid benyttes både av lag i egen klubb og lag fra andre klubber i Groruddalen. Banene brukes til trening for barne- og ungdomslagene og som kamparena for 5er-lagene våre (8-10 år).

Parkeringsplass hos Meny/Rema 1000 på andre siden av veien, eller ved Nordtvet skole.

Adresse: Kaldbakkvn 3, 0953 OSLO

 

Ballbingen

Ballbingen vår ligger plassert rett på oversiden av hovedanlegget på Grei, og er en 5'er bane som kun disponeres til trening hos barnelagene våre, primært 7-10 år.

Adresse: Apalløkkvn 29, 0965 OSLO

 

Grei grus 5'er/7'er

Grusbanen på hovedanlegget vårt. Frem til 2016 var dette arena for de fleste kampene for 5'er lagene, men er nå erstattet med bruk av de andre kunstgressbanene våre. I løpet av 2019 skal det etter planen bygges en fotballhall på grusen.

Adresse: Apalløkkvn 29, 0965 OSLO

 

Lille-Grei

Grusbane med beliggenhet et par hundre meter nedenfor Grei kunstgress. Banen ligger på oversiden av Rødtvet skole og rommer to 5'er baner eller én 7'er bane. Liten parkeringsplass på anlegget, alternativt kan man parkere på Grei og gå to hundre meter ned til banen. Banen brukes ikke lenger til organisert aktivitet i Grei Fotball.

Adresse: Sandåsveien 1, 0956 Oslo

 

Ammerud skole grus

Grusbane ved Ammerud skole. 5'er bane som benyttes av enkelte barnelag med tilhørighet på Ammerud.

Adresse: Ammerudveien 49, 0958 Oslo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift