OBOS ny hovedsponsor for Grei

PRESSEMELDING

Ny fotballsatsing i Groruddalen: OBOS-hallen er klar      

OBOS og SF Grei skal samarbeide tett i utviklingen av den nye fotballhallen og andre aktiviteter i klubben. Hallen får navnet OBOS-hallen og skal bli et kraftsenter for barne- og ungdomsfotballen i Groruddalen.

SF Grei har med støtte fra Oslo kommune og et betydelig eget låneopptak, bygd sin egen fotballhall til 50 millioner kroner. Hallen er Oslos eneste klubbeide fotballhall og vil bli et fantastisk løft for barnefotballen i Groruddalen. Grei vil i første omgang prioritere utleie til regionens klubber

OBOS likte det de så av planene klubben har lagt for aktivitetene i hallen, med fokus på å holde kostnader nede, og et gratis og åpent tilbud: OBOS-løkka – hvor det hver dag vil være et gratistilbud og mulighet for alle til å stikke innom for ballek.

OBOS har nå gått inn som hovedsponsor i klubben, og vil de nestene 3 årene bidra med i overkant av 3 millioner kroner som skal komme barn og unge til gode.

«OBOS er stolt over å bli hovedsamarbeidspartner til Grei – som gjør en fantastisk innsats for breddeforballen i Groruddalen. Vi ønsker å bidra til at tilbudet kan nå flest mulig gjennom en rekke inkluderende aktiviteter. I tillegg til å fylle den nye hallen med arrangementer gjennom vintersesongen – som cuper, vinterserier og fotballskoler – vil det også være et tilbud til den uorganiserte fotballen hvor barn og unge kan møte opp for å spille. Vi vil bidra til at hallen skal være en hyggelig og pulserende møteplass», sier sponsorsjef Rasmus Aarflot i OBOS.

OBOS-hallen ble ferdigstilt i juni, og har gjennom sommeren blitt testet ut med en rekke arrangementer. Hallen blir offisielt åpnet 23. september med påfølgende arrangement for klubbens medlemmer helgen etter.

Kontaktperson OBOS: Rasmus Aarflot, Sponsorsjef, tlf. 95965555

Kontaktperson SF Grei: Asgeir Moripen, styreleder, tlf. 93251402

Del innlegg

Relaterte nyheter

GreiKvinner

Klare for seriestart

Mer enn fem måneder etter siste serierunde og det knepne nedrykket i fjor, er damene våre denne helgen klare for endelig å komme i gang

Les mer