Kjipt tap foran 210 tilskuere

Det ble et 1-2 tap mot Kolbotn i årets kronekamp, foran hele 210 tilskuere. Til tross for tap var det meget positivt hvor mye Grei kvinnene hevet seg fra tapet i Ålesund forrige helg.

Kampen:

Første omgangen var en tett og jevn affære, hvor det var sjanser og spill i begge ender av banen. I det 11 minutt får vi vitne til et praktangrep som ender med scoring av Celina Smith. Julie Solskjær går på et raid på sin høyrekant forbi flere Kolbotn spillere og legger inn ballen til Smith på syv meter som header i mål. Et praktangrep! Kampen fortsetter å svinge mye. I det 24 minutt utligner Kolbotn på en corner på bakren stolpe som Grei nesten får reddet på strek. Lagene var dermed like langt!

I andre omgang hadde Kolbotn litt mer av initiativet i kampen. I det 52 minutt scorer Kolbotn sitt andre mål og har snudd kampen. Til tross for mål i mot klarte Grei kvinnene å legge press på Kolbotn for å få en utligning. Det resulterte i en kjempe sjanse i det 70 minutt. Smith blir sendt alene med keeper, som redder mesterlig, men Smith får en retur men da går ballen i metallet. Grei fortsetter å presse på for utligning, men Kolbotn trekker det lengste strået og kampen ender 1-2 i favør Kolbotn.

Surt tap

Hovedtrener Jan Aksel Odden er fornøyd med at laget klarer å hamle opp med Kolbotn, som er en av årets opprykksfavoritter.

– Dette var en kamp som svingte mye, og kunne gått begge veier. Er generelt godt fornlyd med at vi hevet oss siden forrige kamp. I tillegg til at vi klarte å legge press på Kolbotn for å få utligning, og lykkes med å få en giga dobbelt sjanse på slutten. Surt å tape poeng ut ifra slik kampen var.

Gøy med godt oppmøte

Kaptein Amalie Kragset er storfornøyd med oppmøtet til årets kronekamp, og mener det hadde mye å si for laget.

– Utrolig gøy med så mange oppmøtte på Greibanen! Publikum er god støtte i dag, og driver oss til å jage poeng helt til dommer blåser av. Tenker at dette kunne gått begge veiere, men at Kolbotn er effektive på de sjansene de får, sier kaptein Kragset.

Neste seriekamp er om to uker borte mot Grand Bodø søndag 21. mai kl.14:00.