Familiedag på Grei

Vi gjentar suksessen fra de to siste årene, og inviterer til familiedag søndag 16. juni, som en del av Groruduka. Vi har mange ulike aktiviteter på programmet, og håper mange i nærområdet tar turen.

Program

Kl. 12.00-14.00 - Lynsjakkturnering med Rødtvet Sjakk

Ingen aldersgrense, alle kan bli med. Påmelding ved oppmøte. Premier.

Hvis været er fint foregår turneringen ute, utenfor OBOS-hallen. Hvis været er dårlig flytter vi turneringen inn i klubbhuset.

Kl. 12.00-14.00 - Fotballgolf på og rundt Greibanen

Fotballgolf er en morsom aktivitet som passer for alle, om du er gammel eller ung, i god eller dårlig form, har mye eller ingen erfaring med fotballgolf eller fotball. Du trenger bare å stille med fotballsko eller joggesko – vi stiller med ball og fotballgolfbane! Dette blir gøy!

For de som ikke vet hva fotballgolf er, så spilles det i prinsippet etter samme regler som i golf. Ballen sparkes fra et utspillsted, og mot et hull. Hullet i fotballgolf kan være alt fra å treffe oppi en bøtte/kasse, til at ballen ligger rolig innenfor et oppmerket område. Ballen må ligge rolig etter hvert spark, og så teller man antall spark man bruker fra utspill til at ballen er i hullet. Utspillsteder kan variere, slik at for eksempel en på 7 år starter nærmere hullet enn en på 15 år osv.

Det tar ca. 30-45 min å komme seg gjennom banen, så du bør møte opp senest kl. 13.15.

Kl. 13.00-15.00 - Innebandy og åpen hall

Inne i OBOS-hallen får du muligheten til å teste dine innebandyskills! Hallen vil også være åpen for annen ballaktivitet, som for eksempel fotballtennis.

Kl. 14.30-16.00 - Groruddalsmesterskap i "tverra"

Vi slår på stortromma og inviterer til Groruddalsmesterskap i «tverra», altså i å treffe tverrliggeren. Tre ulike klasser hvor vinnerne får pokal og premie:

  • 5er-mål for barn opp til og med 9 år
  • 7er-mål for barn 10 – 13 år
  • 11er-mål for alle fra 14 år og oppover (inkludert voksne)

Hvis det blir veldig mye regn flytter vi konkurransen inn i OBOS-hallen.

Kl. 16.00-18.00 - Turnering i e-fotball

EAFC 24-turnering på PS 5. Åpent for alle, uansett alder. To klasser med pokal og pengepremie til finalistene:

  • Barn opp til og med 7. klasse
  • Ungdom og voksne fra og med 8. klasse

Del innlegg

Relaterte nyheter