Dagen før dagen

Oppkjøringens siste trening er unnagjort og vi er klare for serieåpning mot Klepp i morgen!

Til tross for en litt vanskelig oppkjøring som har vært preget av sykdoms- og skadeperioder og at noen nøkkelspillere ikke får deltatt i morgen, synes Jan Aksel Odden at vi har et spennende lag og tropp. Vi har tatt en prat med hovedtreneren vår om tankene hans for morgendagen:

– Vi trenger kanskje de første kampene til å kjøre oss inn til å bli mer solide og forutsigbare, men jeg bruker også klisjeen om at «alle kamper lever sitt eget liv» og vi har alltid en god sjanse til å vinne! Ellers er det godt humør på jentene for tiden, og de ser klare ut til å starte fighten om poengene, sier Odden.

Serieåpninga braker løs i morgen kl.15:00 på Strømmen stadion. For kun 950kr kan du sikre deg sesongkort som gir deg gratis inngang på alle lagets hjemmekamper i både grunnspill, sluttspill og NM. Du kan både kjøpe dette digitalt på vår hjemmeside eller på vei inn til kampen. Enkeltbilletter kan du også få kjøpt digitalt eller på stadionen.

Vi gleder oss til å se deg på kamp i morgen!

Del innlegg

Relaterte nyheter

Forside

Bli kjent med A-lagene

Med mange nye spillere i stallene, kan det være vanskelig å holde oversikt over hvem som er hvem når man er på fotballkamp med våre

Les mer