Bli med og utvikle Grei!

SF Grei er i en veldig utvikling! Den nye OBOS-hallen er et veiskille for klubben. I Grei Fotball har vi nylig ansatt en ny sportslig leder, og i desember i fjor havnet Norge på 7. plass i VM i innebandy med hele 5 damer fra Grei på laget.

Du kan nå bli med og bestemme retningen for vår fantastiske klubb. Tirsdag 29. mars er det årsmøte i SF Grei. Da er det valg til hovedstyret i klubben. Hovedstyret tar alle sentrale beslutninger i klubben knyttet til økonomi, strategi, ansettelser med mer.

Det høres krevende ut, tenker du kanskje? Man må vel være både jurist og økonom i tillegg til ekspert på fotball eller innebandy? NEI! Den viktigste egenskapen for å sitte i hovedstyret til Grei er et stort engasjement for fritidstilbudet til barn og unge i vår del av byen.

I tillegg til kandidater til hovedstyret trenger Grei også engasjerte folk i andre roller i klubben, som for eksempel i styret i fotballens barne- og ungdomskomité, i kioskkomiteen eller tilsynsvakter i OBOS-hallen.

Dersom du kunne tenke deg å høre mer, må du komme på valgkomiteen sitt informasjonsmøte i Storsalen på Greihuset tirsdag 15. februar kl. 19-20.

Del innlegg

Relaterte nyheter