1. divisjon i 2023

Før sesongstart var målet å gå rett opp igjen til 1. divisjon, og lørdag fullførte damene våre jobben med seier 4-0 over Porsanger!

Stor takk til de rundt 350 tilskuerne som tok turen til Greibanen denne dagen, og dermed bidro til å skape en fantastisk ramme rundt kampen.

Neste år blir det mange turer til landets kriker og kroker: Tromsø og Bodø i nord, Kyrksæterøra i Trøndelag, en svipptur til Jæren, Ålesund og det samme til opprykksnabo fra 2. divisjon, Fyllingsdalen, samt en kortere tur til både Hønefoss og nedrykkslaget fra Toppserien: Kolbotn.

Den siste turen er ikke helt bestemt enda. Blir det Øvrevoll Hosle, eller slår Avaldsnes følge med Kolbotn ned i 1. divisjon, og må dermed også ta turen til Greibanen neste år? Uansett hvem det blir, skal vi love å gi de meget god kamp!

Vi takker alle frivillige, ballhentere, supportere, støttespillere og samarbeidspartnere for den uvurderlige støtten dere har gitt denne sesongen, og gleder oss allerede til sesongen som kommer!

Del innlegg

Relaterte nyheter

Forside

Bli kjent med A-lagene

Med mange nye spillere i stallene, kan det være vanskelig å holde oversikt over hvem som er hvem når man er på fotballkamp med våre

Les mer